Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Do konca kvalifikacij še dobra dva tedna



Kranj, 29.12.2019 - Do konca kvalifikacij nas loči še dobra dva tedna. V prvi skupini za enkrat še brez presenečenj. Davida Bodirožo čakajo še štiri naporne tekme in bosta po vsej verjetnosti najbolj ključni z Andrejem Joštom in Lukom Jurco. Bojan Đurič je edini kvalifikacije že zaključil in bo kot kaže odpotoval na US Open.

V drugi skupini je prijetno presenetil Rok Šiler (na fotografiji), ki je edini z odigranimi vsemi tekmami. Ob zmagi nad Boštjanom Nočem in z odščipnjeno točko proti Jakobu Drmoti si je skoraj zagotovo priigral Wimbledon. Štirje igralci pa bodo imeli še naporenih štirinajst dni, saj morajo odigrati še po štiri tekme.

V tretji skupini je še veliko odprtega. Wimbledonu so najbližje Miha Bitežnik, Aleš Arhar in Timotej Krajnc. Odlično je odigral tudi Tomaž Krišelj, ki je letos prvi končal kvalifikacije v celotni ligi, z zmago nad Boškotam Bečarskim pa si je po vsej verjetnosti priboril vozovnico na US Open.

V četrti skupini za odhod v Wimbledon najbolje kaže Andreju Uraniču, Luku Rozmanu in Alešu Korenčanu. Vendar bo prostora verjetno le za dva. Vili Novak, Aleš Luka in Joško Horvat pa se borijo za vozovnico za US Open.

Objavljeno 29. Dec. 2019 ob 09:10:26

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava